Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhällssår utan själ

Tar jag ett kliv åt sidan tappar jag din känsel
Därför står jag som en själslös spion vid din port
Genom tomglaset kan jag se allt du gjort
Som ett missbrukat samhällssår nödgar jag din fot




Fri vers av Jimmy Myhre
Läst 383 gånger
Publicerad 2014-12-17 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Myhre
Jimmy Myhre