Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelbrickan

I mina ögon döljer sig en fråga som aldrig kommer att besvaras,
försöker hitta fram till dörren där all glädje bevaras.
Räcker mig efter allt jag kan nå, väntar på allt jag inte kan få
Någonstans
Överallt
Borttagen
Ingenstans
Hoppas bara på en ledig plats där jag kan stå.




Fri vers av Jimmy Myhre
Läst 392 gånger
Publicerad 2014-12-28 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Myhre
Jimmy Myhre