Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är relatift

efter en veckas uppehåll är det skönare att skita en att knulla
alla mäniskor är lika mycket värda sägs det

en diamant är från begynelsen och en diamant är en diamant
lika mycket värda efter en kvalitets bedömning är gjord så finns

det skillnad skillnad ej av stenen men av mänskligt värde som ser
skilnad i samma sten och mäniskor ironiskt med tanke på att vi

mäniskor säger att alla är lika mycket värda så gör vi faktist skillnad
ta bara ett tillexempel på en arbetare och en pedofil finns där någon

skillnad på värde ? jag vet mitt svar det är broms spår framför arbetaren
det andra kan jag tyvär inte utrycka mej om ofentligt men jag bara

förtydligar skillnad den av värdet i mitt budskap i min fria vers det är
en stor skillnad på en diamant och en diamant




Fri vers av den nakna poeten
Läst 153 gånger
Publicerad 2014-12-14 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten