Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
valen efter vägen gör skillnad även om man ej ser dom eller känner skillnaden det är alltid lätt att vandra i gamla spår


att välga sin demon att rida på

vad är rätt och vad är fel vi rider våra egna demoner
efter vår väg i mörker i ljuset man väljer alltid sin egen

väg även de demoner som man rider på det finns bara
två väger en är rätt en är fel många och jag skälv har

härdat på mörkrets väg i njutning men jag kapitulerade
jag rider nu i ljuset på en annan demon det är mer smärta

efter min väg det finns så mycket att se när man inte kniper
ögonen av sådant man ej vill se på mörkrets väg livet bringar

smärta men det gör mej levande att få känna något efter vägen
som jag inte flyr förtränger eller bedövar eller medisinerar bort

i onödan som ej är ordinerat jag känner livet rinna ur mej varje
dag men det är bättre en att levt sitt liv utan att känna något äkta

ett liv utan smärta är bara en desorienterad njutning av flykten
och sökande efter det liv som man inte vill se eller känna demoner

kan ridas rätt med glädje för om det finns ett helvete så finns det även
en himmel att överlämna sin själ för vila innan nästa väg




Fri vers av den nakna poeten
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-14 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten