Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Applåderna och kommentarerna bara haglar på poeter.se


Så uppskattningen för den gemene poeten här är stor

Och det är därför som jag får så få

Men jag ska väl inte klaga då jag inte är mycket bättre

många gånger på att ge

Så det här dilemmat får jag leva med då jag tar det

för vad det e´

Ett misslyckande applådmässigt sett

Applåderna och uppskattningen som man annars

försöker leva på uteblir

Men jag fortsätter att skriva ändå...

Ken Cassel
15/12-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-15 10:01



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Visst skulle man önska att man kunde läsa mer texter. Nu blir det sina skrivarvänners mest. Kanske bra att lyfta ögonen och försöka läsa även andras.
2014-12-20

    prima donna
Det är många som skriver här, och svårt att hinna läsa allas texter, men fortsätt att skriva, nu ska jag läsa några av dina texter...Kram prima donna
2014-12-15

    ej medlem längre
Ja fortsätt skriv du, så får vi försöka skärpa oss och läsa lite mer!
2014-12-15

    ej medlem längre
Fortsätt skriv. Du behövs!
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel