Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att möta en främling och tala som en gammal vän trygg och glad intressant människa spännande


ett nytt mötemed en ren själ

det var länge sedan jag mötte en så vacker ren själ som jag nu gjort
mitt mötte har endas varit två gånger men hennes sätt att tala vara

den tillit hon ger mej är för mej beundrans värd vacker med tanke på
att jag har berättat om mitt eländiga liv stora bitar i berättelsen är även

vacker men det vet hon ingenting om har hon läst mej som jag har läst
henne ? hon är ren vacker naturlig ärlig ögon så fulla av liv hennes aura

är stark någon där ovan kupar sin hand över henne hon är verkligen godhjärtad men det jag undrar över är varför Gud har korsat våra vägar

vad är syftet med denna själ i bilen hem när hon skjutsade mej frågade hon
om jag kunde sätta mej i bak och läsa saga för hennes dotter och jag som är

jätte blyg och skulle aldrig normalt göra detta sa ja det kan jag det kändes så
naturligt bara jag vet inte varför jag brukar vara på pass med nya mäniskor

men hon känns redan som en barndoms vän sammanlagt hart jag mött henne
två tim om jag ska överdriva hur kan det vara så ?




Fri vers av den nakna poeten
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-16 17:23



Bookmark and Share


    Erika H
Vilken härlig text. Så full av värme och glädje. Jag blir glad när jag läser den.

En stund att fånga, en ny människa att möta. Nya ögon som ser utan att döma. Nya ord som kan få tränga in och ge värme.

Så fint skrivet!
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten