Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Var inte ensam!

 

 

Lyckan kommer, lyckan går...

Vem har inte hört dessa ord?

Själv strävar jag efter lyckan, även om den går! När mörkret omfamnar det sköra och stjärnor faller som änglastoft, då letar jag efter glimtar av ljuset. Ett sandkorn eller två. 

Låt oss gemensamt bära sorger när stegen blir för tunga. Låt oss hitta det lilla i vardagen som kan hjälpa oss att bli lite starkare och bättre, tillsammans! Låt oss dela med av varandras hjärtan, ge någon ett leende  och bekräftelse, låt oss ta vara på livet, så gott det går!

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-12-16 23:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Så klokt och insiktsfullt skaldat!
2015-01-22

  Nitwitoddment
Kloka och fint formulerade tankar
2014-12-27

  Bo Himmelsbåge
Grattis till placeringen av Din fina dikt, vännen!
2014-12-17

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-12-17

  Anna*
Ja, låt oss göra det :)
2014-12-17

  Päronsplitt
Finstämt och härligt hoppfullt. Andas liv och positiv inställning till livet oavsett hur det ser ut. Glädjande text, tack!
2014-12-17

  Lars Hedlin
Dina ord är fina och trösterikt vackra ;) kram
2014-12-17

  Chawa VIP
Vackra varma ord om positiv inställning till livet. Medmänsklig kärlek i gemenskap är styrkan. Ensam är inte stark...
2014-12-17

  Bo Himmelsbåge
En mycket vacker och omtänksam dikt om längtan att dela ensamheten... att dela de gyllene kornen o få dem att flamma o glöda tillsammans ... som minisolar i vardagens mörker...

Härligt!

2014-12-17

  erkki
Visst! En omtänksam och fin text. När "ensam och stark" inte orkar längre, behöver vi hjälpas åt. Men då är det bra om "ensam och stark" först visat goda ambitioner.
2014-12-17

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP