Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner en bil


som har både klass och stil

För en dag när den vart stulen av en homosexuell nekrofil

så låste den bara dörrarna sina och gjorde en u-sväng

när den fick syn på en skylt med en pil

För på skylten stod det polisstation

Men så tyckte också den här bilen inte om denna tjuv

till pedofil som nu hade gjort så fula märken i lacken

med en stor kniv

Så här var det bilen som tog över kommandot

För väl framme vid polisstationen kom polisen

stormandes med raska kliv

Men så var bilen som vart stulen också

en förtjusande röd Ferrari

Het som bara den

En bil som sen fick åka hem igen till den

så stolta ägaren...

Jag känner en bil!

Ken Cassel
17/12-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-17 03:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel