Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen på kalligrafi

Bokstäver på kalligrafi
ytligt sköra, tunna
Bildar ett fotografi
om minnen från det svunna

I bakgrundens röda sken
syns en låga av synd
Av eldstunga skrivet poem
finns vår kärlek undanskymd

Nuets ögonblick andas in och ut
det pennan sedan skriver
Det som en sorgens dag tog slut
och ännu känslorna river

Kalligrafipennans vassa stift
snart upphör leverera
Dess svarta bläck fylls av gift
ingen kärlek finns där mera




Fri vers av hawkeye
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-04-07 18:36



Bookmark and Share


  sol
oj så sorgligt...
känns gammaldags språk
med skön melodi...
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye