Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Och mina läppar viskar svaret...



fjärilsbevingad
lyfter själen


i tanken
på dig



din blick
bränner likt
diamanter


av längtan


när du
ser mig


och mina läppar
viskar svaret


på våra sammanflätade
händers fråga




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-17 17:00



Bookmark and Share


  ULJO
ljuvligt skrivet
2014-12-18

  Lars Hedlin
Oj *ler* Så underbart varmt och vackert ....En av dina bästa tycker jag! Kram
2014-12-18

    Dan Myrbeck
Jättefin bild - ja hade tidigare foto som hobby.
2014-12-17

    Dan Myrbeck
Innerligt kärleksfull. Ja skrev en liten strof på melodi "Fjäriln vingad":

Ordbevingad skriver TR
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell