Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I harmoni av kärlek.

Min aura av kärlek är hård som granit.
Min glädje är starkare än oxens krafter.
Min livsvilja är bubblande som champagne.

Min värme som jag utstrålar får jag från solens energier.
Mitt hjärta och min själ bär på styrka och livskraft.
Min harmoni ger mig kraft att älska.

Älska dig och dig och världen.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 437 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-12-18 04:40



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Sååå stark magnet att man fångas av dina kärleks krafter
2014-12-29

    ej medlem längre
Med din värme sprider du harmoni i världen.
2014-12-23

  aol
Kram så mycket värme,
2014-12-21

  Johan-70
Gillart, och du är inte svår att älska tillbaka.
2014-12-20

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2014-12-19

  Connie
Ger hopp om om livet!
2014-12-19

    ej medlem längre
Ord som sprider värme och ro. Tack!
2014-12-19

  Fem hjärtan VIP
Tack för all värme du sprider med din fina text! <3
2014-12-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kärleken är stark...fina ord...
2014-12-18

    Birgersdotter VIP
Glädje värme och kärlek.
2014-12-18

  ULJO
Leve kärleken
2014-12-18

    Dan Myrbeck
Fin hyllning till
livet och kärleken.
2014-12-18

  Lars Hedlin
Underbara ord som går in i hjärtat!
2014-12-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Din text sprider kärlek och värme!Tack
2014-12-18

    ej medlem längre
Fina ord..
2014-12-18

  louisegirl
Sån glädje och värme, du här förmedlar genom ditt stora hjärta <3
Tack!
2014-12-18

  Johan Bergstjärna VIP
Utmärkt och underbart.
2014-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Texten utstrålar värme och kärlek.
Livsbejakande.
2014-12-18

    ej medlem längre
Underbara tankar i kärlekens harmoni, fint.
2014-12-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett stort hjärta har talat!
2014-12-18

  Rise Little One
Stora tankar i det hela...
2014-12-18

  Maria Sundelin VIP
Mycket glädje här.
Kramar
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love