Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk att egentligen vet vi aldrig hur dagen ska bli, Bilden heter Frihet och är en etsning ja gjorde 1975


Dunkel i min kropp

Jag kastar mig ut i ovisshet
arla morgon som denna
Vad ska ske i dag
vem ska jag möta

Ska dagen bli ljus
i vintermörkret
eller blir dagen
dunkel i min kropp

Hur ska man kunna veta
då ingen annan heller vet
Livet är i grunden
ett stort frågetecken




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-18 09:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vackert i bild och poesi, ja
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP