Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa julgåva

Min bästa julgåva

är att jag kommit

till frid

med julen

 

Den bästa

julklappen

är att jag

inte känner mig

ensam

på julafton

trots att jag

är fysiskt ensam

 

De yttre attributen

i form av julhetsen

berör mig inte längre

Jag kan äta lite lutfisk

och risgrynsgröt

och några bitar

skinka

ta mig ett järn

tala lite i telefon

höra på radio

se lite på TV

läsa lite i böcker

surfa på nätet

skriva ned mina tankar

Sedan är jag glad

Vad mer behöver jag




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-18 12:23



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tillfredsställelsen att
Slippa leta,utan att
Ta det inifrån
Harmoni!
Härlig fri
Känsla.
Tack!:)

2014-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!

2014-12-18

    ej medlem längre
Låter bra! Man tror man behöver så mycket i detta konsumtionssamhälle bara.
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP