Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte bara fysiskt...


Till himlen och hem igen



ibland vill man
bara


klä av
sig


naken



och känna
att någon älskar
en


till himlen
och hem igen




intill varje
millimeter längtande
hud


i varje
syretörstande andetag


så finns någon


som bultande
förstår




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-18 20:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stannar upp tiden med dina ord som berör ända in i själen och evigheten! ;) kram
2014-12-20

    Dan Myrbeck
Bra formulerat
2014-12-19

  Ronny Berk
diktarjagets längtan väl beskriven, med hud som längtar ...
2014-12-18

  Ronny Berk
diktarjagets längtan väl beskriven, med hud som längtar ...
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell