Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖPPNA ERA HJÄRTAN!

 

I Sverige pratar vi om Björn Söder

men inte om att vår egoism föder

Näringen till hans nazistiska mjöd

Så att han kan dricka sig mer nöjd

 

Utförsäkrar sjuka exskattebetalare

som är oförmögna att bli fas3:are

Och även om de godkänner fasen

svälter de ihjäl eller blir ihjälfrusen

 

Sen sjungs dubbelmoralens sånger

som föder de utsattas ilska gånger

Den svenska nazismen börjar gro

när vi blundar och slår oss till ro

 

Så öppna ert hjärta äkta och riktigt

och sluta tro att just ni är skitviktig

Ge lagliga Svenskar mat och husrum

ge inte nazismen grofäste till beröm




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-19 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sjuka och utslagna glöms bort, alldeles som de inte funnes, och ändå är det tusentals svenskar som får svälta och frysa ihjäl.
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP