Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ljus



stjärnglittret
i dina mörka
ögon



bedyrar
att natten
rymmer långt
mer ljus
än dagen



naturlagar
till trots




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-19 16:32



Bookmark and Share


  PersonligaSusann
vackert :)
2014-12-24

  Päronsplitt
Älskar din härliga text och dess kontraster..ljus behöver ibland mörkret för att lysa än mer och gör upplevelsen ännu starkare. Din härliga text bryter naturlagarna och det är jag som läsare glad för.
2014-12-24

  Lars Hedlin
TAck du vackra ljusbärare ;) kram
2014-12-20

  surface to air
Fint!
2014-12-19

  ULJO
Håller med Dan. Bra jobbat
2014-12-19

    Dan Myrbeck
Tjusigt skrivet!
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell