Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att titta till baka och se sitt misstag


vägen hem till mitt sinnes minne

min herre min herre min väg har varit lång med ömma
fötter i blindo många gånger har det tagit i mot men

jag har alltid härdat ut kämpat mot alla odds jag
har intalat mej skälv att jag är en krigare

men nu med all erfarenhet undrar jag varför jag inte
tog en annan väg ? som hade sparat mej lidande tid

ömma fötter men erfarenhet är erfarenhet och jag
vandrar på rätt väg igen kämpande välmående

jag är fortfarande en krigare men en fallen sådan




Fri vers av den nakna poeten
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-19 16:42



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Även en fallen krigare är fortfarande en krigare, och han kommer återigen att resa sig upp!!!!!
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten