Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara någon av betydelse för någon annan framhäver personligheten och gör en till den man är


till ryttmen av dej

älska är inte svårt när känslan är förstådd varm och öm
kylan i mellan förgör den snälla håll dej nära mej

låt mej förevigt leva i ditt hjärta och i din ögas pupill
låt mej älska dej varmt mjukt sakta till rytmen av dina

andetag snälla se mej andas jag håller takten hela
vägen till vår himmel jag tar i mott dej när orgasmen

har tystnat och du åter faller till mej på jorden där jag
troget väntar dej min vackra fallande stjärna jag har

alltid älskat hur vackert du lyser upp himlen ett liv
är bara ett liv men med dej där i är det allt du är

blodet som rinner igenom min kropps pulsåder vid
din sida är jag stark och modig jag ger dej mitt beskydd

villkorslöst men ensam utan dej vid min sida är jag så
ynkligt liten och rädd då blir jag åter osynlig och kall

darrande söker jag förtvivlat min egen skugga som från
mej rymt jag är så ensam och rädd trevlig kväll Irene

med tjejerna kram din själ lekande vid din sida förevigt




Fri vers av den nakna poeten
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-19 19:14



Bookmark and Share


    Erika H
Ditt sätt att skriva kärlek är så fint. Så mycket ömhet och värme. Det är vackert att läsa om hur mycket beskydd det finns att ge, om hur någon kan få falla in hos någon annan. Någon som väntar och finns där i alla lägen.
Jag ler och känner mig varm till dina ord. En kärleksförklaring när den är som bäst.
2014-12-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så fint skrivet Conny, blev rörd av hur du öppnat upp dig och visar dina innersta känslor. Bra skrivet.....men ynklig liten och rädd tror jag aldrig du kan bli, möjligtvis känna dig osynlig, men det är du inte jag kommer alltid att se dig. Lycka till och fortsätt skriva så här och var rädd om Irene.
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten