Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag sen går hemåt


ser jag rakt upp emot stjärna

Min stjärna

Stjärnan som ska färdas stadigt, stadigt framåt

som den gör

Lika stadigt som min näve är mitt hopp och min förväntan

Stjärnan vänder

Du har inte flugit ur ännu...

Erik Leisjö
19/12-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-19 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel