Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanke och bekräftad under promenaden på stan i dag jag fångade tanken när orden kom till mej den vill jag dela


tidens gång

även den starkaste hand blir avmantlad av tiden




Fri vers av den nakna poeten
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-20 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten