Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att kominusera med dom man älskar på jorden eller som har passerat är min egen filosofi inte konstigare en Gud som ingen aldrig har sett men det hela handlar om vad man vill tro på för det hela handlar i grund och botten inte om vad som är rätt eller


kärleken under silver månen

ty kärleken kärleken ska skördas under silver månen
känslan älskad är förstärkt under den silver månen

och i nattens mörka tystnad förstärks din skönhet
till mitt minne för resten av mitt liv jag gläds samtidigt

som tårarna rullar ner för min kind du frågar varför
men jag svarar ingenting jag är så glad men under

ytan är jag liv rädd för att förlora dej och den här
känslan tänker jag tyst för mej skälv sedan

håller vi tyst om varandra det är så tryckt att
i nattens mörker med dina armar runt om mej

upplysta av månens sken allt är så otroligt vackert
och tyst nära på att ljudet av minna tårar faller till

marken svagt kan höras jag tittar på silver månen
och pekar i mot den och säger vart du en är om vi

är långt i från varandra även om vi är i lag eller gått
skilda vägar eller om jag har dött och passerat till minna

fäder titta mot silver månen och tala till mej igenom
dina tankar och känslor månen är som en spegel till

själen på jorden och på andra ställen dom befinner
sej på igenom månen kan du kominisera med mej

även om jag är död eller levande jag ska göra detta för
dej du kommer aldrig att uppfatta minna ord men en

varm behaglig känsla kommer du att känna mej inom dej
positiv om så är minna tankar det samma gäller dina

under silvermånen om du vill tala med någon eller
mej när jag dom har passerat gå ut i nattens mörker

där du ser den stjärnklara himmel och låt dina ögon
sakta söka av alla stjärnor på himlen till dina ögon dras

till en stjärna som lyser starkare och blinkar där är jag
hon eller han då ska du tända ett ljus så jag hon han ser

dej ty under silver månen ska vi älska minnas hedra
förlåta varandra för ånger är inget man bör bära i sitt

hjärta det hör hemma i det förflutna som är passerat
och förbi den plattsen hör till all kärlek i framtiden

där silver månen väntar för att förgylla nästa saga kärlek




Fri vers av den nakna poeten
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-20 16:20



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Himlens drottning det är skillnad på att titta och se tro och veta lyssna och höra att tro på något gör det levande att se som monster under sängen när man var liten dom är borta nu när jag vet att dom inte finns tro kram conny
2014-12-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så fint skrivet....själv har jag aldrig sett silvermånen :(
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten