Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på denna sida och inte allt då på alla andra sidor som jag har kladdat med min penna


lite tramms innan maten

det är ju en stor skillnad på persilja och dill då !



lika stor som norrlänningarna stavar u me å




Fri vers av den nakna poeten
Läst 211 gånger
Publicerad 2014-12-20 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten