Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är alltid tacksamt att få leva dagen ut för att sova natten full av hopp om att få se nästa och så sova leva livet ut


att få äran att se livet

ännu en dag vacker som denna kall och grå fick jag
priviligierat att se dagens himmelska ängel slå sitt sista

vingslag för att lämna platts till den svarta natten
som har börjat vakna det är sista dansen för

ljus och mörker innan deras separations ångest
sliter dom isär när dom passerar varandra i några

steg en kyss och smekning är allt dom får sedan
begynnelsen då ljus bjöd upp mörker då livet kom

till för att se ljuset dansa och sova med mörker en
tango stilfull till den värld vi lever i dag dom håller

fortfarande takten utan ett snedsteg det är vackert




Fri vers av den nakna poeten
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-20 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten