Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan som vägrar tiga still



rusar till


av längtan som
vägrar tiga
still



bränner i
mig


av saknaden
utav dig


längtan som
vägrar tiga
still



din blick
som blottar


dina händer
som håller
hårt..


din hud
som kysser
min..


av längtan som
vägrar tiga
still



du...

du..

du.


nu vill jag
ha dig !




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-20 20:03



Bookmark and Share


  älvdans
Fylls .... med en längtan ... som jag besitter i nuet... underbart skriftat å en fin spegling av innerlig längtan
2015-01-19

  Lars Hedlin
Åhh man kan inte låta bli att varmt le till denna underbara dikt .)
2014-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om ett passionerat kärleksmöte!
2014-12-20

  Ronny Berk
finskrivet; men längtan ska inte sitta stilla ...
2014-12-20

  träsnidaren
Känner igen mig.
Fint förmedlat!
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell