Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mardröm


Helvete vad äckligt!


Helvete vad äckligt!

Jag vaknade upp i natten,
och såg något så fruktansvärt.

Jag är ingen rädd man,
men detta skrämde skiten ur mig!

Satte mig upp i sängen.

Helt paralyserad.

Mardröm är en leksak mot detta!

Varför!

Kändes som om jag såg,

allt komprimerat lidande på en gång.


Kan inte beskriva vad jag såg.

Bara något svart som kom emot mig.

Kändes som ren ondska.

Finns inga ord för vad jag såg.

Min fru blev livrädd och tog tag i mig,
och undrade vad som hände.

Något hände!

Vet inte vad,
försöker tolka detta.

Kanske var det ett budskap?

Från vem i så fall?


Jag skakade och frös,
och lade mig bakom min kvinna,
och var rädd.

Jag som är så kaxig.

Men hennes värme och omtänksamhet,
och hennes kärlek till mig,
fick mig lugn.

Hon monterade ner den stora järnvägskorsning jag bor i.

Lade upp mig på spåret och sade,

Jag Älskar dig!

Håll bara om mig älskling,
så löser det sig.

Jag somnade tätt intill min älskade,
och jag visste att när jag ligger
hos henne når inga demoner mig.





Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-21 01:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint. Håll hårt i henne.
Beträffande det svarta; tror att vi alla kan få lite "varsel" ibland, om kommande lycka/ olycka. Vad det än var så tror jag att det gjort dig än mer ödmjuk inför livet.
Fint berättat!
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP