Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det drömmen, som är den verkliga verkligheten?


Verkligheten Tonas Ut

sluter mina ögon
andas in djupt
verkligheten tonas ut

eller?

är det drömmen
som är den verkliga verkligheten?

det är ju där jag är jag
opåverkad av den plastiga maskinen

det är ju där min själ helas
och här slavdrivarna stjäl ditt sinne

med storhetsvansinne som enda skäl
skäll ut dem, bua tills murarna faller

sväva fritt i din egna verklighets vindar
blåa lilla flygande fågel....flyg!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 685 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-21 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl