Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpflicka flyg


Korpflicka, Korpflicka flyg!

Bred ut dina vingar och lämna

den svarta skogen bakom dig.


Flyg fram över nejderna

och låt sommarblomsterna

färga dina fjädrar i pastell.


Korpflicka, Korpflicka flyg!

Är inte alla drömmar en illustration,

kärleken blott en illusion.








Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-12-21 13:57



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fint diktat om mytomspunnen fågel.
2015-01-30

  Lena Själsöga Keijser
vackerrytm andas dina ord
en sejd
en maning
en nynning

fint
och må hon höra
2015-01-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
må hon flyga högt som fritt
2014-12-21

  ULJO
Mycket bra skaldat
2014-12-21

    Birgersdotter VIP
Flyg till det ljusa med hopp om harmoni och kärlek .God jul
2014-12-21

  Peter Stjerngrim VIP
Blir lika glad inom varje gång du förärar poeter.se med din aktivt skrivande närvaro ...

Passar på att önska dig
en innerligt fin Jul- och nyårshelg
med dina nära och kära!
2014-12-21

    Lars Gullberg


en intensiv bedjan
för frihet

för kamp och för rörelse

Det är en bild som faktiskt växer ju mer man tittar på den

Applåder

Lars




2014-12-21

  Ingrid Trolle
Korpen har alltid varit en
symbolfågel för män ända sedan
Odens tid och här får man
en fantastisk bild av en
korpflicka som flyger ut
ur mörkret för att finna
kärleken, vilket hon kommer
att göra.
En djärv bild av en modig
kvinna, som säkert kommer
att lyckas.
Mycket bra skaldat
2014-12-21

    ej medlem längre
Nordisk folkviseton i botten!! Love it
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP