Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikt


Dödsmaskin 2


Jag är så otroligt stolt över mig själv.

Jag är så oerhört svårtriggad idag.

Jag kanske börjar bli gammal.

Kraften och känslan finns alltid där förvisso,
den kan jag inte fly ifrån.

När jag var betydligt yngre än nu.

Var jag,

”triggerhappy”.

Den obeskrivliga känslan låg ständigt på hanen.

Jag litade inte på någon.

Litade jag på någon fick jag en kniv i tinningen.

Vilken oerhörd resa.

Det enda som kan trigga mig idag,
är om någon rör min familj.

Eller de andra jag älskar.

Då spelar attityder ingen roll.

Då är det ren överlevnad som spelar roll.

Jag tar lätt ett skott i pannan,
för de jag älskar.

Men först vill jag kriga lite.

För att bevisa,
att jag inte bara lägger mig ner!





Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-21 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP