Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att börja förstå att jag inte söker någon eller något bilder faller som tårar när jag ser mönstret i mej skälv


sökande efter känslan i livet att vara hel

i hela min ungdom sökte jag något som skulle få mej att
känna mej fulländad att sluta känna saknaden i mej skälv

med all min erfarenhet i vuxet tillstånd så har jag sökt min
ungdoms personlighet den jag föddes till för att bli den jag

är skapt till i mitt liv för det är något jag starkt önskar i mitt
sökande att vara fri och leva en stund med den känslan innan

min tid är passerad förbi i den här kroppen fri en liten stund
för harmoni är god mot dom som är goda lida är att leva utan




Fri vers av den nakna poeten
Läst 155 gånger
Publicerad 2014-12-21 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten