Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersolstånd snart

Vintersolstånd snart

Julmusik på radion

Hyacintdoften ...

 

Och med dessa ord vill jag tillönska vännerna på sajten God jul och Gott nytt år!

 




Bunden vers (Haiku) av Björn Nilsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-21 18:34



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Stämningsfull haiku! Önskar dig en God fortsättning!
2015-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Nu kulminerar det. Årets kortaste dag. Sedan blir det ljusare! Skönt.
2014-12-21

  Nimbus VIP
Vackert! God jul till dig med!
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP