Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
myrorna pratar...


myrornas nötletande ( choka)


hur vi än letar

så är den inte här

vilket bevisats

att den ej heller växer

på ovansidan

av svepeskålen -

hade varit sött under,

mirakel nästan

så här i juletider!

får helt enkelt

leta nya nötter att

knäcka...vi önskar ****God Jul ****!!!






Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-21 23:40



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Underbart bortkommet perspektiv :-) Vi kanske har liknande problem när vi letar... ifall man skulle se hela bilden utifrån!
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran