Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M

 

Mitt hjärta rusar
lika fort
som tåget

 

Du är som
en Bauersk älva
vid en sjö

 

För dig
skulle jag

 


kunna dö

 

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-22 09:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna är bra Lars!
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)