Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt man önskar mellan människor är känslans kraft genom kärlekens budskap i denna stämningsfulla tid.


...En glasruta för dig

Jag vill va som en glasruta för dig,
där öppenheten ärligt speglar mig.

...Men bara för den jag håller kär,
vidgar jag vyerna där ingen dimma tär.

Mina gåtfulla vägar talar sitt språk,
för den jag älskar och vårdar utan bråk.

Julens, stämningens, ljusets varma tid,
lindar våra själar runt kärleken utan strid.




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-22 13:16



Bookmark and Share


  Gunilla Wahlsten
Så vackert i juletid
2014-12-24

  ResenärGenomLivet VIP
Varma, fina och kärleksfulla ord...
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell