Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om livet som lek...( choka )



att vår själ skrattar
när den ser på oss, vilka
stigar vi tar...
högst troligt, vi måste
lära oss via hälen -
själen väntar på
resultat...vi lider kval,
lär oss sakta, - den har skoj




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-22 21:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Särskilt roligt måste Idi Amins och Pinochets själar ha haft. Eller varför inte Stalins...
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran