Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om du läste rubriken ovan hej angenämnt att träffas igen


en tanke sänder jag någon som är motaglig för den

till någon där ute i natten som känner som mej för dej
jag hoppas att allt är bra tänker jag för mej skälv skulle

jag säga något annat skulle jag spela teater i agusti ? nej
mer i juli kram alla där ute för nu gör jag natten kapitulera

för att sammla kraften till morgon dagen presses som sommaren
under vintern natti natti alla vackra där ute




Fri vers av den nakna poeten
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-23 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten