Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du fått slut på dina svar

kommer du att börja ställa frågor
med frågetecken av stål
krokar som sätts i heta köttbitar
knivskarpa utropstecken
komman som skäror genom vete
punkter av mörka solar i hemlighetsfull eklips
bara så min älskade når man vägs ände
inser att den verkliga poesin är livet
det skriver dig och mig dagligen
med mörkt blod i venerna
förvandlar oss till nyheter
rubriker intrig berättelseteknik
mantra memoarer kritik
avlyssningsband musiklistor
ordböcker turistguides
dialoger arier jpgbilder målningar foton
kärleksbrev avskedsbrev
när du fått slut på dina svar älskade
då upphör din poesi att vara en livsberättelse
och blir en uppenbarelse




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-23 00:16



Bookmark and Share


  Omjagfickbestämma
Gud så bra! Rysningar!
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar