Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oskyldig kyss mellan oss.

 

 

Ett bär jag plockar bort från mistelns gren, än finns det magiska krafter kvar.
En stulen kyss i dörrens öppning.
En mistel har hängts upp för dig och mig.
Ett möte och våra leende läppar nuddar varann,vi önskar varandra
God Jul med lite extra pirr.




Fri vers av Angel of love
Läst 385 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-12-23 00:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
God Jul och kramar!
2014-12-27

    ej medlem längre
Gillar dina ord..
2014-12-24

  Connie
Mysigt, med förväntansfullt pirr!
2014-12-24

    ej medlem längre
Mmm, det låter som en härlig stund under misteln. :)
God Jul!
Kram!
2014-12-24

    ej medlem längre
Puss och god jul till dig och alla i din närhet.
Kram
2014-12-23

  Maria Sundelin VIP
God jul
Kramar
2014-12-23

    Dan Myrbeck
Glöm inte lämna tillbaka
kyssen!

GOD JUL
2014-12-23

  ResenärGenomLivet VIP
Lite extra pirr...ja...God Jul vännen...
2014-12-23

  louisegirl
Mycket vackert..
2014-12-23

  Lars Hedlin
Under the Misteltoe... Magic is happening ;)
2014-12-23

  Fem hjärtan VIP
Så väldigt vackert! God Jul önskar jag dig! <3
2014-12-23

  Heikki Hellman
Lyckade, fina ord inför julen. God jul Angel!
2014-12-23

    ej medlem längre
Vackert..
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love