Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julens slaka

det är dan före jul affton och jag känner ingenting
inom mej tråkit att vara vuxen utan julens lustar

jag hoppas dom kommer till baka kanske till
kalle anka och skinkmackan




Fri vers av den nakna poeten
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-23 10:55



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha vännen...julens slaka vadå??? kram
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten