Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Vi börjar nu

när himlen är hel
och hjärtat har hittat
sin rytm

En lägereld och en bön

sen får marken gunga








Fri vers av bittemi VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-12-26 11:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
Väcker tankar och känslor.
2014-12-28

  Lars Hedlin
Underbart skriftat!
2014-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, står man på stadig grund, så får marken gärna gunga...fin text...
2014-12-27

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2014-12-27

  Lehva VIP
Härlig och livsbejakande.
2014-12-27

  Respons VIP
En bra början (på ett nytt år?)
2014-12-26

  träsnidaren
Mycket vackert fångat!
2014-12-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina toner om stabilitet och styrka, även om det gungar under en.
2014-12-26

  Teresia Ridell
Rusig, härligt livfull text, fylld av skönt hopp !
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP