Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till alla mina vänner ute i cyberrymden


Nej här finns glädje och skratt och GOD JUL

En ny jul är kommen åter
jag hälsar dig och inte gråter
Nej här finns glädje och skratt
ni ska alla veta att
en kär hälsning jag till er ger
till nyår kommer kanske mer


från en skrivarvän




Bunden vers (Rim) av Anita Brännström VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-23 19:11



Bookmark and Share


  HelenaW
Nu har både jul, nyår, trettondag och påsk passerat så jag önskar dig en god fortsättning på detta år och hoppas att du får en fin vår..
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP