Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Dina ögon viskar..



dina starka
brännande fingrar


smeker fram
våren ur
min vintertrötta
hud



likt dina
kyssar


lockar fram
sommaren ur
min nakna
skrud



och dina ögon
viskar


kom, kom


låt oss älska


likt en het
augustinatt

som är
evig






Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-23 20:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker poesi; årstids lyrik med mänsklig anknytning; lockar till ...
2014-12-29

  Lars Hedlin
Helt enkelt underbar! Gillas mycket :)
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell