Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bästa vän.


8 timmar


8 timmar vid samma bord!

Jag och min bästa vän,
kände att vi behövde tala med varandra.

Om saker som händer i våra liv.

Vi satt 8 timmar vid samma bord.

Och talade om livet.

På riktigt,
på helt jävla riktigt.

Och uppriktigt!

Vi slet ur våra hjärtan,
och blottade oss så för varandra.

Något så fruktansvärt vackert.

Ändå hann vi inte klart!

På 8 timmar!

Tänk att få förmånen i livet,
att samtala med en likasinnad.

Att få ha en sådan vän.

En äkta vän.

Som jag litar på.

Som kan packa min fallskärm.

Innan jag hoppar.

Två konstnärer som bara,
sprutar ut livet på ett,
för oss,
äkta sätt.

Världen omkring oss bara försvann.

I 8 timmar satt vid samma bord.

De undrade vilka vi var.

Och jag sade bara att;

"Vi är endast två konstnärer,
som samtalar om livet,
kärleken,
evigheten,
och alla dessa svagheter och styrkor,
och om livets etik och moral,
och allt däremellan."

Jag älskar dig!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2014-12-23 20:33



Bookmark and Share


  axveronika
vänskap av den kalibern slår det mesta
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP