Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Fängslas i tanken...




när våra
själar
möts så
innerligt




att våra kroppar
inte ens behöver
vara nära varann



för att brinna
till Ett




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-23 20:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark innerlig känsla som värmer gott ;)
2014-12-28

    ej medlem längre
Innerligt, innerligt.
2014-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell