Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de blir aldrig genomtänkta


tänker känslor ( choka )



måla vackert värld...
är inte det jag känner för
hellre sjunga sorg
den är så bekant för mig -
kan vända den till
tankar om varför den finns
så länge kvar, vad
är den bra för, bättre
än lycka...? eller
är den ett mellanrum
i tankekänslor
var det mals och mals
för att få färdigt mjöl -
pulveriserade
tillintetgjorda smulor
av ett stort ledset spöke




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-24 00:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört vännen!
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran