Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att aldrig sluta tro


julens hopp är tänt

känslan av julen som vuxen känns färglös och tom vetskapen
om tomtens identitet försvagar magin och fantasin den starka

väntan är borta som späningarna och önskan känslan ja känslan
och länktan efter kalle anka julmust och skinkmackan lukten av

kanel gröt mandarin musiken gjorde mej nerstämnd allt är borta
mitt hjärta är full av saknade av allt det här men nu i dag på jul

affton är allt till baka jag känner åter glädjen och tomten finns
och har alltid gjort i mitt minne och hjärta där lever han starkt

alla känslor är till baka musiken skjuder jul igen jag lever starkt
med julens känslor tack snälla tomten det är det bästa du kunde

skänka mej även om jag inte kan se dej så vet jag att du finns med
mej presess som minna känslor för dom ser jag inte men jag

känner och vet att jag har dom presess som du kära tomten tack
för att du aldrig har övergivit mej och tänt hoppet varge år

när det har känts svårt att tro tack god jul du lever i allas minnen
du finns inom oss alla




Fri vers av den nakna poeten
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-24 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten