Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi överlede julen

i dag sitter jag mätt belåten till gränsen på uppsvält av all god mat
minna fickor är tomma men jag är rik på allt utanför dom

jag och min fästmö hade menings skiljaktigheter och tjafs men vi
gick igenom det och överlevde dom vi sitter här som vänner

och har ätit en frukost utan dess like vi överlevde julen och vi
älskar fortfarande varandra God jul




Fri vers av den nakna poeten
Läst 177 gånger
Publicerad 2014-12-25 12:31



Bookmark and Share


  agneta pichler
Jag håller tummarna
För er två..
Mycket bra beskrivning
Av livet
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten