Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjunkande själ

Jag tror lyckan kommer i omgångar.
Ibland som djupa spår i asfalten och ibland som transparenta ljuslinjer.
Salighet har aldrig gett mig tröst i livet.

Mitt eget vemod i seghet och förvirring,
Medan jag vandrade omkring på havsdimmor. '
Men när solen kämpar sig över kanten på horisonten och du slår upp dina ögon där bredvid mig känns det lugnt i bröstet.
Varmt.

Och när du drar mig närmare fyller en ny känsla mig.
Som jag aldrig upplevt och kanske aldrig kommer uppleva igen.
Men håll mig nära en stund till, en timme, ett år, en livstid.

Så ler gudarna bakom molnen.




Fri vers (Fri form) av rockenroll blåa
Läst 164 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-26 00:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gripande skrivet
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa