Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand hjärta hand

Jag känner din lilla hand
i mörkret
Min ligger lätt mot din
Känner din snabbare puls
blandas med min

Händerna
som värmer
som ger lugn

Händerna en synaps
en elkontakt
en navelsträng
mellan hjärta och hjärta




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-26 01:37



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Väldigt fint, Sanna. Så ömt, skört, finstämt.
2014-12-27

  ResenärGenomLivet VIP
Så fin närhet i dina ord...
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP