Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musiken i vårt vardags rum

jag sitter i soffan och låter musiken pullsera igenom
vardagsrumet min festmö dansar sensuelt till musiken

jag ser imponerat på till hennes rörelser i stegen som flyter
fram avanserat utan avbrott svävar hon fram sexit flytande

över golvet hennes midja svänger erotiskt fram och till baks
min pulls ökar jag har alltid varit blyg för att dansa men det

är inte den lusten jag känner en då det är nattens äventyr och
rus som stiger i min kropp till sammans med pullsen av lusten

till ett outkläckt äventyr att fylla nattens bägare med av minnen
varma öma sensuella som hennes rörelser i dansen leende och

lockande ögon förföriskt uppbjudande till den sista dansen




Fri vers av den nakna poeten
Läst 186 gånger
Publicerad 2014-12-26 12:16



Bookmark and Share


  agneta pichler
Förföriska rader
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten