Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan i ditt liv

Jag är en blomma
en kvinna
östrogen explosion

varma drömmar mot din kalla hud
tysta ord i luften
gömda tårar i själen

tiden som vägrar att blekna
fotspåren som lämnar avtryck i ditt hjärta
ekot av ditt inre
 
du kan älska eller förneka
jag intar ändå en plats i ditt liv
göra dig hel eller halv
 
jag tänder och bländar
i ditt inre du känner
ändå dem varma känslorna för mig
          

                                                                                                                      




Fri vers av Nafisa
Läst 1184 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-12-26 12:33



Bookmark and Share


  aol
Bra fint skaldat vännen
2015-06-29

  soligajag_1 VIP
Vilken passion !!
Denna gick rakt in i mitt hjärta !!
Bokmärker!
2015-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat!
2015-02-02

    Guldtråden
Träffande!
2014-12-28

  Lars Hedlin
Underbart i känsla och framförande :)
2014-12-28

  Lena Själsöga Keijser
ditt vackra
kvinnohjärta talar
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa